“Waarom moet ik kiezen tussen espressobonen of filterbonen?” Die vraag krijgen we nog wel eens van potentiële klanten of gewoon van nieuwsgierige koffieliefhebbers. Kiezen is een must ‘Als je lekkere koffie wilt, is die keuze wel een must eigenlijk’, is dan het begin van ons antwoord. Het is echt de moeite waard om de juiste
- Published in Koffieverhalen
No Comments
Koffiebranderij Lot Sixty One brandde de Aranga boon uit Tanzania voor Koffiejuffrouw. De Aranga boon is biologisch gecertificeerd en groeit op de hellingen van de 4500 meter hoge berg Mount Meru in het noorden van Tanzania. Mount Meru is een nog actieve vulkaan, hoewel de laatste uitbarsting inmiddels zo’n 100 jaar geleden is. De vruchtbare,
- Published in Zendingen
Daan Verleg van DENF Coffee Roasters verleidde ons met zijn Colombiaanse koffie. Dat begon al via de mail: ‘Ik zou jullie en jullie abonnees heel graag kennis laten maken met mijn organic Colombia! Ik ben echt verliefd op die Coffee. Als espresso heeft ‘ie een medium body met een fijne rondheid en een mooie zoetbalans.
- Published in Zendingen