CREATE ACCOUNT

Heel simpel: koffieliefhebbers! Wij willen graag dat je betere koffie gaat drinken dan de gebruikelijke massaproducten die overal te koop zijn. Zelf schuimen we biologische markten af en hangen meteen rond in de nieuwste koffietentjes. Hopend dat ze echt goede koffie kunnen zetten. Daar gaat veel tijd in zitten.
Daarbij deelden we de frustratie van het misgrijpen: geen boon voor handen op de cruciale momenten. Dat nooit meer. Daarom zijn we Koffiejuffrouw gestart. Zodat jij meteen de lekkerste koffie kunt zetten, zonder de deur uit te hoeven en om nooit meer mis te grijpen.

Henk-Jan en Pieter zeuren al jaren aan Linda’s en Brigittes hoofd over koffie. Dus het moest er nu toch maar eens van komen. ☺

Ja hoor. Als je nieuwe branders kent, tip ze ons! Volg en like ons op Facebook. En zegt het voort! Geef een abonnement als cadeau. Laten we samen slechte koffie uitbannen!

450 gram of 900 gram, al naar gelang je abonnement.

Dat ligt aan de volgende verzenddag. Kijk op de website naar de eerstvolgende verzenddatum.

Vanaf een week na branding is de koffie op volle smaak en dit blijft zo gedurende ongeveer één tot twee weken. Daarna gaat de smaak veranderen.
Na een maand is de koffie nog steeds goed drinkbaar, maar de smaak en complexiteit neemt dan af. Als je van je bonen wilt genieten laat deze dan zo lang mogelijk heel en maal pas wanneer je koffie gaat zetten.

Koffiejuffrouw levert alleen hele koffiebonen want zelf thuis je koffiebonen malen geeft het allerbeste resultaat.

Jazeker! Kijk binnenkort in onze webshop.

Omdat we de site snel live wilden hebben kun je nu alleen betalen middels een bankoverschrijving. Ons bankrekeningnummer krijg je via een bevestigingsmail van je bestelling (we bankieren bij de Triodosbank en onze IBAN is NL14 TRIO 0197 7892 85). De automatische betaling via IDeal wordt snel geactiveerd op de site.

Om voor de korting in aanmerking te komen vragen wij om je abonnement in 1 x te betalen.

Vind je me niet meer leuk? Boehoe! Maar ja als je niet meer wilt, dan kan dat natuurlijk. Stuur gewoon een mail naar info@koffiejuffrouw.nl.

Ja dat kan. Stuur een mail naar info@koffiejuffrouw.nl.

Ja, dat kan natuurlijk altijd. Waar je ook bent, versgebrande bonen wil je altijd op je deurmat. Stuur Koffiejuffrouw een mail met je verzoek.

Koffiejuffrouw gebruikt voor bestellingen op fietsafstand het liefst haar eigen koeriers en woon je verder weg dan gebruikt ze PostNL, de beste speler op de markt. Onze producten worden met liefde verpakt en verzonden door heel Nederland. Het is ook mogelijk om de producten te versturen naar een ander adres, bijvoorbeeld als kado.
De verzendingskosten van het abonnement bedragen € 2,75 per adres. Voor orders boven € 100,- betaal je geen verzendkosten!

Als je het pakket van Koffiejuffrouw ontvangt moet je de verpakking meteen goed controleren en bijzonderheden aan de bezorger melden. Neem ook contact met ons op via info@koffiejuffrouw.nl

Neem dan contact op met Koffiejuffrouw via info@koffiejuffrouw.nl
Koffiejuffrouw is bij KVK ingeschreven onder KVK nummer 59284692
Adresgegevens:
Weesperzijde 67
1091 EH Amsterdam

Koffiejuffrouw waakt over jouw persoonlijke gegevens. Je gegevens worden opgeslagen in een database en worden uitsluitend gebruikt om aan je vraag te voldoen in geval van aankoop van onze producten. Op geen enkele wijze worden deze gegevens verkocht aan of gebruikt door andere organisaties.

Alle prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en verpakking. De prijzen van producten en speciale aanbiedingen kunnen periodiek variëren. Om deze reden heeft Koffiejuffrouw het recht om de prijzen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Voor de machines en randapparatuur die geleverd wordt door Koffiejuffrouw gelden de standaardgarantievoorwaarden van de betreffende fabrikant.

TOP