CREATE ACCOUNT

 

 pictogrammen-01 

Koffie

Eenmaal koffie van versgebrande koffiebonen geproefd en je wilt niet meer anders. De smaak, de geur, de zachtheid. En als Koffiejuffrouw vers zegt, dan bedoelt ze vers. Jouw bonen worden op bestelling gebrand: de handgestempelde branddatum vind je op de verpakking. De ene keer selecteert Koffiejuffrouw een bestaande roast van een lokale brander maar vaker laat ze speciaal voor jou iets bijzonders branden. En dat proef je. In ieder kopje en iedere maand opnieuw.

 

 pictogrammen-02

Curated

Om jou iedere keer de lekkerste koffie voor te schotelen, van de mooiste bonen ter wereld, proeft Koffiejuffrouw tot ze het goed vindt. Dat doet ze bij door haar geselecteerde lokale branders die het ambacht verstaan en de koffiebonen met aandacht en in kleine hoeveelheden branden. Koffiejuffrouw bewondert de koffiekennis van deze lokale branders en deelt het graag met jou.

 

pictogrammen-03

Thuisbezorgd

Niet meer misgrijpen of zwichten voor supermarktbonen! Koffiejuffrouw bezorgt je op gezette tijden een doos met 2 zakken koffiebonen van 250 gram. Honderd procent vers! In je pakket vind je ook de verhalen achter de boon, stelt koffiejuffrouw je voor aan de koffiebranders die ze heeft leren kennen en krijg je tips van koffie-experts. Een kopje koffie drinken met jou is nooit meer hetzelfde!

 

pictogrammen-04

Genieten

Zodra de koffiebonen binnen zijn ben jij aan zet. Het makkelijkst is natuurlijk als je de espressomachine gebruikt die al op je aanrecht staat, maar koffiejuffrouw hoopt dat je je ook eens laat verleiden om een echte filterkoffie thuis te zetten. De smaak is minder explosief dan espresso en geeft je de mogelijkheid om alle nuances van smaak en geur van de koffieboon te ontdekken. De verschillende smaken van koffie zijn nog rijker dan die van wijn. Om thuis goede filterkoffie te kunnen zetten heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur nodig. Dit kan al heel simpel met een een duwpotje die je misschien al thuis hebt of ook met een Clever Drip. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een aeropress of een Chemex. Kijk in de webshop als je interesse hebt!

TOP