Francesco Grosetti van White Label Coffee in Amsterdam brandde voor jou de koffieboon La Angostura uit Costa Rica. Koffiebrander Francesco was al uren achter elkaar aan het branden toen we de branderij binnenkwamen. Spreekt altijd tot de verbeelding, zo’n plek. Hij liet ons de La Angostura proeven die hij een paar dagen eerder had gebrand.
- Published in Zendingen
No Comments
Testhut is de online verzamelplaats voor producttesten en zij kregen via via een koffiepakket van ons in handen en besloten het te testen. Een stukje uit de recensie: “Een koffie-abonnement is niet nieuw, sterker nog, we hebben al vaker eentje getest. Ze komen, maar ze gaan ook weer. Blijkbaar is het toch een lastig model.
- Published in Koffieverhalen
Supertip: een goede Espresso Martini is een perfect begin van je kerstmiddag of –feest. De koffie en de alcohol geven een lekkere kick. Gebruik echt goede versgebrande koffiebonen, dan krijg je een mooi drankje met complexe smaken in plaats van alleen een bittere slok… Ingrediënten Espresso Martini 50 ml wodka 35 ml koffielikeur zoals Kahlua
- Published in Koffiejuffrouws favorieten
Robert Blommers van Blommers Coffee Roasters raadde ons de Caballeros voor filter aan voor onze koffiefans. Een bijzonder pittige filterkofife, uit Honduras. Een echte Caballero, vrij vertaald: een echte heer. Sterk, pittig, warm, en toch te allen tijde oprecht en vriendelijk. Eigen interpretatie, hoor 🙂 Nieuwsgierige koffieboeren De koffieboeren van de Finca La Julia waar
- Published in Zendingen